lunes, 9 de marzo de 2009

Trobades d'Escoles en Valencià 2009

Enguany, les Trobades d’Escoles en Valencià han estat batejades “Trobades Lectores” i prestaran una especial atenció a la presència del llibre i la lectura en valencià. Així, impulsat pel Fòrum Valencià del Llibre, a cada Trobada hi haurà un Espai del Llibre, degudament senyalitzat, que inclourà, contacontes, tallers d’il·lustració, signatura de llibres, biblioteca, etc., la parada d’exposició i venda de llibres de totes les editorials associades que desitgen participar i una altra parada de llibreria gestionat pels llibrers.

Per afavorir la venda de llibres, s’ha posat en marxa una campanya de promoció consistent en l’edició de 200.000 bitllets d’1 euro perquè els participants de la trobada els puguen bescanviar en compres de llibres superiors a 6 €. També s’han elaborat un decàleg amb les raons per llegir en valencià: d’aquestes 10 raons s’han editat 500.000 punts de lectura i d’altres materials que es repartiran entre tots els xiquets i les xiques de les escoles valencianes.



Per altra banda -desde Escola Valenciana i el Fòrum Valencià del Llibre-s'ha obert un espai Web que reuneix tot un seguit d'activitats per als tallers, proposats per diferents escriptors i il·lustradors i relacianats amb el llibre i la lectura.

Podeu enllaçar punxant ací